5/5 - (277 votes)

Търсите електротехник Борово в близост до Вас?

електротехник Борово

електротехник Борово

Здравейте, ние сме една от най- старите фирми занимаващи се с електро услуги в Борово и цяла София. Разполагаме с 35 човека електротехници, занимаващи се с електро услуги по домовете. Ние разполагаме с опитен и лицензиран електротехник за Борово и всеки район на София.

Ако търсите електротехник Борово, то Вие сте попаднали на правилното място. Нашите електротехници, които работят в този квартал са едни от най- опитните ни кадри.

Електротехник Борово сега 0877 16 11 12

Защо да се доверите на наш електротехник в Борово за Вашия авариен или планов електро ремонт

  1. Ако имате нужда от добър електротехник в Борово, който да Ви посети в рамките на 20 до 30 минути при заявка от Вас за спешни, аварийни електро услуги, то Вие може да разчитате на нас. Ние сме една от малкото фирми за електро услуги, които издават гаранция за услугите, които извършват.
  2. Разполагаме с последно поколение измервателна техника, с помощта на която да открием всички възникнали проблеми във Вашата електрическа инсталация. Без къртене!
  3. Ние можем да изпълним всички видове електро услуги с гаранция за качество на електро ремонта.
  4. Aко имате нужда от цялостно изграждане или подмяна на електро инсталация, тo Вие може да разчитате на нас изцяло- от проектирането до изпълнението.

Търсите електротехници в Борово София сега 0877 16 11 12

Част от услугите, които наш електротехник за Борово може да Ви предложи:

  • Монтаж на ключове и контакти- 15лв за брой
  • Монтаж на ключ за бойлер ( бойлерно табло)- 80лв
  • Монтаж на фурна за вграждане или обикновена- 80лв
  • Монтаж на керамични котлони за вграждане- 80лв ( ако се налага да се прерязва плота поради минимална разлика в размера, цената е 120лв)
  • Монтаж на осветителни тела- от 50лв до 120лв спрямо модела на осветителните тела
  • Монтаж на електро обзавеждане- от 40лв до 120лв ( спрямо вида електроуред)
  • Подмяна или монтаж на електро табло- цена между 220лв и 500лв ( спрямо вида табло, броя на предпазителите и защитите). Работим само и единствено с оригинално производство електро материали на австрийската фирма “Shrak Technic“. Доволни сме от тази фирма, защото нямаме дефектирал предпазител или тяхна част за толкова много години и монтажи. Запознахме се с тази фирма, когато изграждахме електро инсталация на бизнес сграда в Дортумунд Германия.
  • Извършваме всички видове електро услуги и след запитване от Вас, ние ще дадем цена, както и може да се възползвате от безплатен оглед от наш лицензиран електротехник.
  • СВЪРЖЕТЕ СЕ СЕГА НА 0877161112

тагове:

(електро услуги Борово София, електротехник жк Борово, електротехници Борово, ел техници в Борово София)

Търсите електро услиги в Борово София?

https://www.alo.bg/5548649

https://vashiaremont.com/електротехник-манастирски-ливади-0878606720/

Електротехник София инж. Ангелов 0878606720

 

Call Now Button