Rate this page

Нашите услуги

Ремонт и поддръжка

Ние поддържаме повече от 40 сгради и предприятия на добри цени при абонамент. Извършваме и ремонт на електро инсталации, без значение дали са домашни или промишлени.

Електрическа инсталация

Ние извършваме качествен ремонт, поддръжка и цялостно изграждане на електро инсталации за дома и офиса. Също така извършваме цялостно изграждане на електро инсталации на сгради и предприятия.

Цена за ремонт на електро инсталация до 500лв

Цени за изграждане на електро инсталация. След безплатен оглед и консултация.

Сигурност и безопасност

Ние разполагаме с последно поколение измервателна техника, за да можем да разрешим всеки проблем без къртене.

Монтаж на осветителни тела

Цени за монтаж на осветителни тела от 40лв до 140лв- спрямо сложността на монтаж.

Монтаж на ел табло

Монтаж на и ремонт на електро табла от инж. пета група Иванов. Оригинално австрийско производство материали. 10 години гаранция. Цени за подмяна на ел табло от 220лв до 520лв- спрямо сложността и броя предпазители. Цена за ремонт на ел табло до 250 лв- спрямо сложността.

Аварийни електро услуги ( денонощни електро услуги)

Нашите спешни електро услуги са, смеем да твърдим, най- добрите в София. Нашите електротехници са оборудвани с професионални уреди за измерване. Ще можем да открием и отстраним всеки един проблем в електро инсталацията Ви без къртене, както и да стигнем в рамките на 40 минути до Вашия адрес. Разполагаме с 22ма електротехници, разпределени за всеки район на София, за да можем да стигнем бързо до Вас, както и да оптимизираме центата на услугата. Денонощно за Вас!

Не сте сигурни какъв е проблемът? Ние ще помогнем!

Ако търсите най- високо качество електро услуги на достъпни цени и желаете да се възползвате от безплатен оглед и консултация, то Вие сте на правилното място!

Електрически инсталации
Електрически табла
Аудио и видео системи
Охранителни камери
Системи за пестене на ток
Резервно захранване

Монтаж на ел. табло ( ремонт)

Подмяна на електрическо табло от инж. Ангелов. Оригинално австрийско производство материали на Schrack. Използваме табла, които да пасват върху отворите на старите перфектно, за да не остава нищо за запълване и замазване. Изработваме нулевите проводници на твърда връзка, спайка. По този начин премахваме клемореда от комплекта на самото табло, защото от там идват проблемите в новоизградените табла. Доверете се на опита!

Монтаж на готварска печка и/или котлони- до 100лв

Монтаж на фурна с твърда връзка или щепсел с включен кабел цена 70лв

Монтаж на котлони ( плот) за вграждане с включен кабел цена 60лв

Комплексна цена за двата електроуреда цена 100лв

Ремонт на ключ за бойлер ( табло) + резервна част - 80лв

Смяна или ремонт на бойлерно табло ( ключ за бойлер)

Често изпълнявана от нас електро услуга е подмяна или ремонт на бойлерно табло ( ключ). Поради факта, че този тип като на снимката бойлерни табла са българско производство и са най- евтината опция. Много от строителните фирми използват именно него при ремонт на жилища, а в много случаи и строителите на сгради го използват. Този ключ е с ламаринени ламели, които не могат да издържат на пусковия ток и при ежедневна употреба прегарят ламаринените елементи и се получава животоопасна ситуация. Бойлерът може да офази и да стане наистина опасно. Ние имаме решенеие. Доверете се на опита!

Имате електро проект или проблем?

Електро услуги София
0877 161 112
info@elektrouslugisofia.com
Call Now Button