Rate this post

Имате нужда от електротехник за подмяна или ремонт на Вашето електро табло?

Смяна на ел табло София. Ремонт на ел табло София. Монтаж на ел табло София. Подмяна на старо ел табло. Смяна на ел табло цена

Ние сме доказана фирма занимаваща се тясно с електро услуги за територията на София- вече повече от двадесет и пет години. Нашата основна задача е да бъдем препоръчвани, а за да бъдем- си вършим работата без забележка. Поради това сме толкова дълги години на пазара.

Може би няма друга фирма извършила подмяна или ремонт на толкова много електро табла, колкото нашата. Ако имате дори минимално съмнение в коректния монтаж на Вашето ел табло, Вие трябва мигновено да се свържете с нас на 0877 16 11 12.

Ние сме изградили и захранили с електроенергия 300 сгради в София. Инженер Иванов се занимава лично с подмяна на старо ел табло с ново в София. Той е специален електротехник за нас и му се доверяваме изцяло, както за качествения монтаж на ел табло, така и за цялостна подмяна на старо ел табло с ново в апартамент или къща.

След като заявите ремонт на ел табло или подмяна на електро табло, ние ще реагираме в рамките на деня. Концепцията ни на работа е да не занимаваме нито един наш клиент с покупка на части. Ние сме се подсигурили с достатъчен брой електро материали и консумативи, нужни за качествения ремонт на ел табло или пък за смяна на ел табло цена.

Ако усетите неприятна миризма на прегорял кабел или бакелит, то по всяка вероятност се нуждаете от смяна на ел табло. Обадете ни се незабавно на 0877 16 11 12

МАТЕРИАЛИ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАС ПРИ РЕМОНТ ИЛИ МОНТАЖ НА ЕЛ ТАБЛО

Работим само с електро материали на австрийската фирма ‘SHRAK” при монтаж на ел табло. След като ни наеха да окабелим бизнес сграда в Германския, град Дортмунд. Ние видяхме, че всички доставени електро материали са на тази фирма. Въпреки че тя е австрийска, а не немска. Това ни наведе на мисълта, че е качествена. Оттогава вече повече от десет години работим с нея и в България. Най- важното за нас е да нямаме рекламации от клиенти, вследствие на които да се връщаме отново безплатно.

Смяна на ел табло София. Ремонт на ел табло София телефон 0877 16 11 12

Нашата фирма за електро услуги издава 10 годиншна гаранция при подмяна на електро табло.

Трябва да знаете, че ние разполагаме с всички необходими консумативи и акумулаторни инструменти, за да можем да извършим ремонт или смяна на ел табло- по всяко време на денонощието. Имаме повече аварийни случаи по новопоставените ел табла и в новите сгради. Това е така, защото голяма част от фирмите за електро услуги и практикуващите “колеги” използват много ниско качество части, за да изкарат например още петдесет лева отгоре. Но това в дългосрочен план е за Ваша сметка.

Нашата политика е да държим най- високото възможно качество при монтаж на ел табло или ремонт. Много хора не осъзнават колко е отговорна една подмяна или ремонт на ел табло и че ако не бъде направено от професионален електротехник, с всички необходими инструменти и познания по темата, то това може да доведе до тежки последствия, като най- лекото е пожар.

Смяна на ел табло София. Ремонт на ел табло София телефон 0877 16 11 12

НАШИЯ МЕТОД ЗА ИЗРАБОТКА И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРО ТАБЛА

При подмяна на старо ел табло с ново ние използваме кутия за открит монтаж, която да пасва идеално върху отвора на старото ви ел табло. По този начин няма да има какво да замазвате или шпакловате след нас. Това го правим, защото повечето наши клиенти не си сменят електро таблото поради ремонт вкъщи, а поради спиране или спад на напрежение. Това е вследствие на старо ел табло в апартамент, което никога не е ревизирано или ремонтирано. След като монтираме външната част на таблото, ние преработваме всички нулеви проводници на така наречената спайка или твърда връзка, като изхвърляме клемореда предназначен за това от комплектите.

Смяна на ел табло София. Ремонт на ел табло София телефон 0877 16 11 12

Поради множеството аварийни ситуации, вследствие на нулев клеморед, ние не ги използваме. Винтовете в тях са железни- 4мм по новия стандарт и нямат достатъчно проводимост спрямо едновремешните, които бяха медни. А тези които изхвърляме греят, защото винта е малък и железен, а пък нулевият кабел физично се товари много повече от фазовия, който минава през предпазител ( бушон).

След като изработим нулите, на твърда връзка, монтираме автоматични предпазители на ‘SHRAK”. След което монтираме гребен 63 ампера мед, който да осигури перфектен контакт на паралелната връзка от предпазител в предпазител. Ние ще разпределим мощностите спрямо всеки предпазител. Ние ще Ви монтираме главен предпазител, който в повечето стари табла го няма. Ще монтираме предпазители с правилния ампераж спрямо сечението на проводниците.

Важно:

Когато усетите шум или неприятна миризма на кабел или бакелит от Вашето ел табло,то Вие непременно трябва да ни се обадите мигновенно на 0877 16 11 12. Вероятно Вие имате нужда от смяна на ел табло.

Ние ще дойдем в рамките на един час до Вашия дом или офис, ще диагностицираме проблема и ще го отремонтираме с оригинални части. Ще Ви дадем препоръки за употреба. Може да се възползвате и от безплатен оглед. В меню ” ценоразпис” може да потърсите- смяна на ел табло цена или ние ще Ви посочим сумата в телефонния ни разговор.

Смяна на ел табло София. Ремонт на ел табло София телефон 0877 16 11 12

ВАЖНО

Никога не слагайте жички върху стария бушон с цел да го отремонтирате. Защото когато добавяте жички, Вие не знаете колко точно да добавите, а това може да доведе до пожар. Новият бушон е капсулован, с перфорирана лентичка в него и с кварцов пясък. Фабрично лентата му е за 25 ампера ток. Когато Вие го отремонтирате, ще затворите веригата. Тоест ще имате напрежение, но при евентуално късо съединение първо ще изгори кабелът, по който е той. Електроуредът включен в него ще изгори бушона, евентуално ако не се запали и електро таблото. Позвънете ни, за да извършим Вашата смяна на ел табло.

ЦЕНА ЗА СМЯНА НА ЕЛ ТАБЛО- ОТ 220ЛВ ДО 500ЛВ

ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ЕЛ ТАБЛО- ОТ 120ЛВ ДО 250ЛВ

Ел табло цена ( за подмяна) -30% 0878606720

https://vashiaremont.com/смяна-на-ел-табло-софия/

https://www.alo.bg/5548649#collapsecomments

Call Now Button