Rate this page

За нас

Нашата фирма е основана през далечната 1998 година

Ние сме една от най- старите фирми, занимаваща се с професионални електро услуги в София

Мисия

Нашата мисия и визия

Нашият основен приоритет е да извършваме работата си по перфектен начин и да бъдем препоръчвани от всеки следващ клиент.
Когато напишете електротехник София в търсачката и попаднете на нас, Вие може да бъдете убедени в качеството и автентичността на нашата лицензирана фирма за електро услуги.

Електро инженер Иванов е основател и координатор на целия работен процес, както и в подбора на най-  добрите от най- добрите електротехници в България.

Нашата фирма за електро услуги извършва планови и аварийни ( спешни) електро ремонти в София. Ние извършваме ремонт на стари електро инсталации, изграждане и проектиране на нови такива.

Подбора на добър електротехник в България е сложен процес. Ние обучаваме и инвестираме с години в нашите служители, за да можем да разчитаме безусловно на тях. Електротехниката е животоопасна професия.

Ние сме изградили електрическите инсталации на повече от 300 сгради и предприятия. Посетили сме хиляди домове във връзка с аварийни ( спешни, денонощни) електро услуги за София.

Ако имате нужда от стандартни електро услуги, то резервирайте безплатно посещение чрез различните предлагани от нас форми за връзка.

Ще обсъдим всички Ваши желания свързани с електро услуги, ще Ви дадем професионално и адекватно мнение за изработката, времето за изпълнение, цената и препоръки за качествени електро материали, с които ние работим!

Предлаганото от нас качество е в пъти по- високо от цените на услугите ни!

Услуги

Какво правим най- добре

Нови електро инсталации

Проектиране и изграждане на нови електро инсталации

Стари електро инсталации

Ремонт на стари електро инсталации

Електро ремонти

Планови и аварийни (спешни) електро ремонти в София

Имате електро проект или проблем?

Електро услуги София
0877 161 112
info@elektrouslugisofia.com
Call Now Button